31.5.05

Dia del medi ambient a l'Hospitalet

Aquí podeu trobar els actes del dia del Medi Ambient a l'Hospitalet. L'acte central és una fira d'entitats que es celebra dissabte dia 4.

24.5.05

Ecologistes en Acció troben insegura la xarxa de carrils bici de Barcelona

BiciWiki, amb bicicleta per Barcelona: Ecologistes Troben Insegura: notícia extreta d'El Periódico. Ja han aparegut diverses notícies en aquest sentit.

Les bicis plegables de la Vanguardia esgotades

Ahir em comentaven que les bicicletes plegables que oferia LA VANGUARDIA a un preu d'aproximadament 100 Euros ja s'han esgotat. Segons llegeixo en aquest enllaç, eren 25.000 bicicletes!

Punt Verd de Barri de la Sagrada Familia

Des de fa cert temps el Punt Verd de Barri de la Sagrada Familia ofereix un préstec d'una bicicleta plegable per a que els ciutadans la puguin provar abans de comprar-ne una.

S'acosta la setmana de la bici a Barcelona

La setmana de la bicicleta de Barcelona es cel·lebrarà del 6 al 12 de juny, la gent del BACC busca voluntaris per donar un cop de mà. A la seva web aviat hi trobarem la programació de la setmana.
Segons informaven en el seu butlletí electrònic mensual, les activitats inclouen revisions mecàniques de bicis, tallers de circulació i el diumenge 12 la Festa de la bici.

Operació Ring-Ring 2005

L'operació Ring-Ring d'Amics de la bici aquest any es cel·lebrarà el 9 de juny coincidint amb la setmana de la bici de Barcelona. Aquesta és una activitat de promoció del ciclisme urbà que consisteix en donar una mica d'esmorzar i la premsa del dia a la gent que s'acosta en bicicleta als punts de trobada.

20.5.05

Ciclonudista a Barcelona

Veig que a la web d'Amics de la Bici hi ha la convocatòria de la Ciclonudista de Barcelona, l'11 de Juny a les 18h al lokal d'Amics de la Bici.

17.5.05

Carrils bici de Viladecans

A la web de l'ajuntament de Viladecans podem trobar aquest plànol de carrils bici i també altres plànols del terme munipal que ens poden ajudar a traçar rutes, com aquest plànol de camins forestals.

Un any més arriba la Ciclonudista!

Un any més arriba la Manifestació Ciclonudista. Aquesta convocatòria a nivell internacional, ja porta uns quants anys cel·lebrant-se amb èxit a Saragossa, l'any passat es va provar a Barcelona, però no va tenig gaire èxit. La convocatòria és per l'11 de juny!

Rutes nocturnes en bici

Aquesta pàgina ens proposa fer rutes nocturnes en bici, ens explica com fer-ho i quins avantatges té.
Quan no tens temps i a l'hivern que es fa de nit aviat a vegades la foscor fa desistir a més d'un.

El Meridià Verd

El Meridià Verd és una ruta marcada per fer a peu o en BTT que en el seu tram per Catalunya transcorre des del Coll de Pal fins al Masnou. La Generalitat en va editar una guia que sembla que ara venen en PDF. La botiga de bicicletes Probike n'ha fet una adaptació i cada any organitza una cursa.

12.5.05

Sistemes de bicicletes compartides

BiciWiki, amb bicicleta per Barcelona: Valencia Rechaza Sistema: aquesta notícia explica que València ha renunciat a un sistema de bicicletes compartides que es finança amb publicitat i amb els contractes del mobiliari urbà. Aquest mateix sistema funciona en altres llocs.

5.5.05

Carregador de piles i bateries

Terra.org - Productos ecologicos -BattPack - Energia solar: la Fundació Terra proposa utilitzar aquest carregador de fins a 10 piles, que a més serveix com a font d'alimentació de diversos voltatges. També es pot combinar amb un carregador solar. Imprescindible per la bici i per a tot!

Les fitxes de la revista vèrtex: rutes en btt, a peu, alpinisme etc.

FEEC - Fitxes Vèrtex : aquestes són les fitxes que apareixen en la revista Vèrtex de la Federació d'Entitats Excusionistes de Catalunya. Mireu les rutes en BTT i aprofiteu per fer un cop d'ull a la pàgina.

2.5.05

Us heu plantejat mai fer una triatló?

En aquest enllaç trobem la definició de triatló i les diverses modalitats existents, n'hi ha per tots els gustos. També podeu accedir a la pàgina principal de la federació de triatló.

El vici de la bici al cercador d'imatges de yahoo.

Si al principi del bici-vici vaig cerca la paraula "bici" al cercador d'imatges del Google, ara ho he fet al de Yahoo:Yahoo! Image Search Results for bici. Com sepre les primeres imatges tenen més de vici que de bici! Però és una manera interessant de trobar noves web sobre la bici... També podeu provar el cercador de videos.

13a Marxa Ciclista Ribera del Llobregat

Un any més CCOO organitza una baixada del riu de Llobregat des de Martorell fins al Prat: CCOO de Catalunya - Agenda - www.conc.es. És una bona ocasió per conèixer i reivindicar el camí de la llera del riu, un espai natural continuament amenaçat!