25.3.07

Bicing, recull de premsa etc.

Què diuen els mitjans de comunicació del bicing? Aquí teniu un petit recull de diaris, webs, blocs i el que trobi, ja que intentaré actualitzar-ho aquests propers dies. M'ha sobtat la poca cobertura mediàtica del primer dia de funcionament i els titulars crítics del Grup Godó (la Vanguardia i l'Avui, però em refereixo a la Vanguardia...) :

2 comentaris:

JoanCG ha dit...

Realment l'article de La Vanguardia em deixa força sobtat. No se'ls acudeix res positiu per dir? Com la persona que diu que per passejar si però per anar a la feina no, bé, això no deixa de ser una opinió molt arrelada sobre les bicis al nostre país i encara que un dels objectius d'aquest servei sigui canviar aquesta idea no serà gens fàcil. A un altre lloc també he llegit em sembla que una dona que deia que no sabia d'on treuria el temps per fer-ho servir, el que demostra aquesta idea que existeix de les bicis, pot ser no s'està explicant bé, no ho se.

No semblen tan poques persones les que s'han registrat i també es normal que la gent tingui curiositat per veure-ho abans de fer-ho servir i segur que la majoria ho faran servir per donar una volta al parc de la ciutadella, però a part d'això pot enganxar a molta gent l'us de la bici.

Respecte als negocis de lloguer de bicis no crec que calgui preocupar-se, ells ofereixen un servei diferent i si volen sabran com destacar per sobre del Bicing.

Anònim ha dit...

Comparteixo la teva opinió. Suposo també que molta gent ho farà servir per oci i ho entenc, alguns exemples que se m'ocorren són: gent que no treballa a Barcelona, els que no tenen una estació de bicing a prop, els ja tenen una combinació de transport bona etc.

Ara justament estava acabant un apunt sobre el bicing i les empreses de lloguer...