25.4.08

Intermitents a la roba utilitzant LEDs

A través d'en Carles descobreixo els invents de Leah Buechley que combinen els LEDs amb la roba.

Tot i que la majoria d'aplicacions són decoratives, també ha dissenyat aquesta jaqueta per anar en bicicleta amb intermitents i controls al canell.

1 comentari:

carlessol@gmail.com ha dit...

Bon tarda amics de bici-vici.



El proper dissabte dia 7 de Juny a les 11h fem una concentració de bicicletes tàndem a la vila de Quart, d’entrada no sabem els que serem ja que ho tenim en estat embrionari i ara comencem a fer propaganda per fer aquesta petita trobada. Sortirem en direcció a la costa , volem arribar fins a Llagostera, fer un pícnic i tornar fins el punt de sortida. Aquesta trobada és una novetat al nostre país ja que aquest tipus de bicis no es veuen gaire.



Ens agradaria que ho possessis a la teva web






D’entrada els promotors som dos ciclistes de tàndem , en Markus Furgber i jo mateix en Carles Soler, aquesta concentració no és de caire competitiu, és simplement la primera trobada per poder conèixer a la gent i poder iniciar un grup ampli per poder fer properes concentracions i sortides.

Hem obert un Blog amb el nom de Trobades de bicicletes tàndem ( http://trobadatandem.blogspot.com/ ) on tenim penjada la informació.



Moltes gràcies.



Salutacions.



Carles Soler