3.11.08

Wonderful Copenhagen

Alguns vídeos extrets de www.copenhagencyclechic.com per a qui tingui temps (no són molt llargs 2 i 3 min). Aquest primer titulat Wondeful Copenhagen mostra a una mica com es circula en bici per una de les capitals europees de la bicicleta a ritme de la música amb el mateix títol:



Aquest altre vídeo forma part d'un conjunt en que s'analitza la bicicleta des del punt de vista dels 5 sentits humans, en aquest cas tenim l'oïda o els sons de la bici:

1 comentari:

Anònim ha dit...

La meva dona i jo, vam estar aquest estiu unes dues setmanes fent cicloturisme per Dinamarca i Noruega. Vaig escriure un petit comentari al bloc holoce.cat (http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/103339).

Tornar a reviure els meus trajectes per Copenhagen amb bici em fa gracia. Sembla una web molt xula (www.copenhagencyclechic.com), la seguiré.

Van estar tres dies magnífics, bon temps, bona temperatura. Vam sortir de l'aeroport, on vam muntar les bicicletes (BTT) de les caixes, i vam poder circular per carril bici fins a la ciutat.

La sensació de seguretat és molt més gran que a BCN, però també estàs obligat a circular molt més ràpid, doncs estàs en mig de totes aquelles bicis que saben on van, i circulen molt ràpid. El primer dia estàvem una mica sobtats.

Realment, a Copenhagen hi ha moltes bicis, i la gent circula molt ràpid, molt segurs, i amb un control molt més gran de la bicicleta que a BCN, per exemple.
La gent feia de tot a la bici, parlaven per telèfon, menjaven, portaven paquets,... i tot amb molta elegància i seguretat. A mi em van sobtar molt les noies, molt ben arreglades amb les seves sabates de talons, i les seves minifandilles...
Hi ha una cosa que no ha parlat ningú mai, però... les noies que van amb bicicleta són molt més maques, i no sé perquè.

Allí el carril bici es va servir per anar "per feina". I a BCN (i sobretot a Sant Cugat) el carril bici es fa servir per deixar els nens lliures el cap de setmana, per córrer, i per justificar una despesa el dia de les eleccions.

Per Dinamarca vam agafar tres ferrys, i tots estaven preparats per portar bicis, en llocs reservats per elles.

Viatge cicloturista, per a qui li pugui interessar: Copenhagen (3 dies), Helsingør, Frederiksværk, Århus (2 dies), Hobro, Aalborg, Sæby, Skagen, i vaixell fins a Oslo (3 dies) (Noruega).