17.12.08

Noves senyalitzacions als carrils bici de Barcelona

Llegia fa uns dies a l'Avui (11/12/2008) que l'Ajuntament experimenta amb carrils bici pintats de vermell i línies discontínues a les cruïlles de l'eixample com a solució als accidents entre cotxes i bicicletes en els girs a la dreta.

D'altra banda llegeixo a Barcelona Times Bloc que també s'han començat a posar pilons de plàstic vermell per marcar el començament i el final d'alguns carrils bici a la calçada.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agrada que pintin el terra d'un color, per diferenciar. Penso que és important. A Copenhagen funciona molt bé, sobretot en les cruïlles comuns amb els cotxes. És més fàcil per tots, bicis i cotxes. Més segur. Millor perquè no hi aparquin a sobre, etc.

A nivell d’anècdota: D'altra banda, el color vermell és el que fan servir en el País Vasc per marcar els seus carrils bici, que allí es diuen col·loquialment "bidegorris", traduït com a "camins vermells". No fan servir el nom de carril bici, doncs ja fa temps que tenen assumit que són vermells.

Anònim ha dit...

A mi també em sembla bé que ho pintin. Segurament no és la solució definitiva als problemes de girs a la dreta, però ajuda.

Anònim ha dit...

No és la solució definitiva, però és una de les 15 que s'han d'anar fent. Mica en mica... :-)