4.3.09

Una altra bici del Bicing a l'Hospitalet, aquest cop era negra

Ahir vaig veure una altra bici del Bicing a l'Hospitalet, concretament a la Gran Via. Al estar pintada de negre passa molt desapercebuda, però si te la mires amb atenció està clar que ho és (el quadre, el manillar, les rodes...), i si te la mires de ben a prop veus la pintura vermella que surt en alguns punts... Més bicis del Bicing presumiblement robades les podeu trobar a la categoria robatoris.

3 comentaris:

Txetxu ha dit...

Aquesta bici, he avisat a la gent de Bicing amb 5 mails durant tota una setmana.
Avui no hi era, no se si l'han recollit o no

La veritat es que et preocupes d'avisar´-los i ells passen ;-)

Anònim ha dit...

jo una vegada en vaig veure una a mataró un dissabte que hi vaig anar. No entenc com les poden robar, si no és que les forçen dels suports quan estan aparcades... Si són clients i les roben durant el seu ús els haurien de penalitzar en teoria... És lamentable que la gent vagi d'aquesta manera per la vida, això a països com Suïssa i d'altres no crec que passi gaire sovint. En aquest país no respecten els ciclistes de cap manera, ens roben les bicis (tant les públiques del Bicing com les nostres pròpies), la gent no respecta els carrils bici, ens insulten, ens miren malament, ens toquen el clàxon, els aparcaments són pocs segurs i fora de Barcelona ciutat n'hi ha pocs... La veritat és que no ens ho posen fàcil per a fer servir la bici, i per a mi és el millor transport a la ciutat, i haig d'anar caminant a molts llocs perquè ni tan sols estic tranquil de que no em robin el meu vell ferro... Com he dit, LAMENTABLE.

Salutacions a tots!

Anònim ha dit...

És al.lucinant! He trucat moltes vegades al bicing per avisar de bicis abandonades en perfecte estat i amb numeració i no han passat a recollir-les. Els hi dóna igual. I després diuen que cada bici els hi costa 300 euros... Per cert, felicitats pel teu bloc!.