3.4.09

La Ruta del Danunbi

Fa temps que preparo aquest recull sobre ressenyes i informació de la Ruta del Danubi. Avui li he tornat a fer una ullada i he decidit publicar-la ja que hi ha uns enllaços a unes ressenyes molt xules.

Itinerari habitual: Passau (Alemanya), Linz (Àustria), Viena, Bratislava (Eslovàquia) Györ (Hongria), Budapest

Accés: es pot arribar a Passau en tren des de Munic.

Enllaços d'interès:
Alguns vídeos:
Google Maps de la zona:


Mostra un mapa més gran

3 comentaris:

Ernest ha dit...

Jo també tinc pensat fer alguna cosa pel Danubi algún dia.
Fa un any em vaig comprar un llibre a la botiga Altaïr (Gran Via - BCN), de la part de la ruta de Viena a Budapest. El llibre està en anglès i es diu: "Danube Bike Trail, Part 3: Slovakian and Hungarian Danube. From Vienna to Budapest" Ed. Cycline (http://esterbauer.com/), mapes escala 1:75.000. ISBN: 978-3-85000-212-7
128 pages, maps, city-maps, overnight accommodations, geographical indes.
Apa.

Unknown ha dit...

El Juliol del 2007 vaig fer la ruta complerta entre Donauschingen (naixement del Danubi) i Budapest. Vaig utilitzar les parts 1 i 2 del "Danube Bike Trail". La part 3 no la vaig trobar i la vaig fer amb mapes locals. Tant la senyalització com l'adequació de la ruta es força bona fins a Viena. De Viena a Budapest, sobre tot la part d'Eslovaquia, es una mica més justeta. Apa, animeu-vos!!!

dominguez ha dit...

jose

yo la hice con cuatro amigos en el 2007, primero, la guia que dice ernesto esta muy bien , nosotros la empezamos desde passau , pero llegamos en avion a linz y desde alli en tren en una hora , estabamos en passau

a tener en cuenta la epoca , pues nosostros fuimos en septiembre y en algunos tramos estaban cortados por inundaciones .

lo primero programar la ruta en etapas , y reservar alojamiento en cuidades pequeñas es un poco mas barato

llevar alforjas estancas, y ropa tecnica , te ahorraras peso.

a poder ser un gps pues tranquiliza saber donde estas y a ubicarse en un sitio que desconoce y es una herramienta interesante.

lo bueno , parajes fantasticos , buena adecuacion de trazado lo demas es cuestion de vivirlo

animo

Vegeu també