2.5.09

Com anar a treballar en bici i semblar chic

L'article How to cycle to work and look chic explica com s'ho fan algunes dones londinenques per anar a treballar en bici i transformar-se en executives sexy canviant-se de roba als lavabos de la feina... Tot i que l'article és una mica superficial desmenteix alguns mites d'anar en bici:
  • D'entrada totes elles van en bici entre 25 i 40 minuts, estimo que fan entre 5 i 10 km. Molta gent es pensa que fer més de 5 km és massa cansat o es sua massa.
  • Cap d'elles es dutxa a la feina, comenten que no suen massa, especialment si s'ho prenen en calma i una d'elles diu que a la feina té unes tovalloletes desodorants per si les necessita...
En el que si coincideixen totes és que es canvien de roba a la feina, la porten plegada i també tenen sabates i alguna peça de roba a la feina. Ho fan per no arrugar la roba, per no mullar-se o enfangar-se, perquè no porten talons anant en bici, etc.

De totes maneres, dalt de la bici també es pot anar chic, sinó veieu les fotos del bloc:
I alguns enllaços més gràcies al Joel:

2 comentaris:

Joel ha dit...

La revista Calle20 va publicar fa temps un reportatge semblant, però basat a Barcelona: http://issuu.com/jualbarran/docs/mi_bici_soy_yo

Bici-Vici ha dit...

Gràcies Joel, he posat un enllaç al teu bloc i l'altre enllaç que recomanaves.