4.9.09

La policia requisa cada mes a Badalona un centenar de bicicletes del Bicing

Tant a un cantó com a l'altre de Barcelona es troben un munt de bicicletes del bicing. A El Punt (4/9/2009) hi ha una notícia sobre les bicis que es troben a Badalona:
La Guàrdia Urbana de Badalona i els Mossos d'Esquadra requisen mensualment més de cent bicicletes que pertanyen al servei de lloguer de bicis de Barcelona, més conegut per Bicing. En alguns casos es localitzen tirades als carrers de la ciutat i, en d'altres, es detecta que estan en mans d'una persona que no està donada d'alta del servei. Tots aquests vehicles es retornen a l'empresa que presta el servei de lloguer.[...]
També comenten que a Badalona no s'incorporaran encara al bicing metropolità fins que no vegin el resultat del que passi al Baix Llobregat.

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

En Bellvitge he visto incluso 3atadas. Muchas cerca de los contenedores de basura e incluso 3 haciendo polvo una. Les iba a decir algo pero ¿qué hago, jugármela? Viendo lo de Pozuelo y el botellón, como para decirles algo. Falta mucho-mucho civismo. Se falta al respeto en todos los sentidos. Que no nos pase nada a los q seamos mayores en unos años... habrá q empezar a hacer clases de kárate!!!