28.10.09

La indústria de l'automòbil contraataca

Com crec que ja he comentat alguna vegada, la indústria de l'automòbil és una de les que realitza una publicitat més fina, ja que saben molt bé on apunten i acostumen a encertar, el que passa és que sovint realitzen anuncis èticament immorals. És el cas d'aquest anunci d'Audi on es ridiculitza la gent que intenta moure's de forma sostenible i on es promou una conducció perillosa, mireu-lo primer i després continuo:



Primer ridiculitza la gent que va a l'autobús i mostra un autobús ben ple i no un bus normal, sinó un que porta un porta-bicicletes davanter. Després ridiculitza el ciclista que circula en pluja que evidentment porta un casc que accentuar-ne la perillositat. A continuació ataca als segway fent-lo circular per una vorera plena de gent i finalment mostra com l'Audi A3 avança amb un toc de temeritat un cotxe, però no és un cotxe qualsevol, és un Volvo una mica antic que porta un adhesiu que posa que funciona amb biocombustible. En definitiva, l'anunci d'aquest Audi que teòricament consumeix menys ridiculitza la gent que fa un esforç per ser més sostenible, si el fan aquí no crec que duri ni una setmana ja que amb un denúncia al CAC crec que el retirarien.
Un cop més he trobat aquest vídeo al fantàstic bloc copenhagenize.com, en aquest apunt.

1 comentari:

Kenko ha dit...

això és imperdonable, si audi no m'agradava per ser una marca de "ninyatos" garrulos, ara encara m'agrada menys. Tan de bo al rodatge de l'anunci se'ls hagués estimbat el seu súper A3.