3.9.10

Inaugurada la passarel·la sobre la riera de Canyars a Gavà

N'havia anat fent el seguiment des de l'inici de les obres a l'abril (juliol i abril) i ara al tornar de vacances he comprovat que a principis d'agost ja es va obrir al públic aquesta passarel·la per a vianants i bicicletes al passeig marítim de Gavà.

Aquest tipus d'obres són importants per donar prioritat als vianants i les bicicletes i encoratjar el seu ús tant per oci com per feina. Fent uns petits càlculs, la nova passarel·la estalvia uns 300 metres que poden representar un estalvi en temps de 3 minuts i mig per a un vianant i un minut per als ciclistes. Si anem donant prioritat als ciclistes mitjançant actuacions no és difícil poder arribar a estalviar-se 5 o 10 minuts en un desplaçament!

1 comentari:

Juanete ha dit...

I lo millor es que ja tenim cinc quilòmetres de passeig marítim de continu entre Gavà i Castelldefels. Jo ja el faig servir a diari amb la bici encare que segueixo pensant que no costava res fer-ho amb una mica més de gràcia ja que això queda aquí per mols anys. Pobres d'espiritu els nostres governants!