11.10.10

Plàstics protectors a la bici

Una de les meves manies és deixar posats els plàstics protectors d'alguns objectes nous. Bé, no de tots, el del mòbil només el deixo un parell de dies perquè molesta, però per exemple a la bici he deixat diversos plàstics com el que acostuma a protegir la marca de la bicicleta.

I sembla mentida, però alguns d'aquests plàstics duren molt i molt, per exemple aquest que protegeix el nom de la meva Brompton, que després de 2 anys i mig comença a desenganxar-se, però més sorprenent és el que protegeix l'escut frontal de la meva BTT que encara no s'ha mogut de lloc o el plàstic que protegeix el compta-quilòmetres d'aquesta mateixa bici que després de 1717 km encara no s'ha aixecat.

2 comentaris:

Roger ha dit...

La veritat és que el del comptequilòmetres és molt útil com a protecció (pluja, cops,...) Quan m'en compri un de nou faré el mateix que tu!!

Nuresma ha dit...

Doncs és una mania que compartim. La veritat és que molts plàstics fan que les coses et durin molt més. Un dels que fa temps que tinc és el de la tapa del meu ordinador portàtil (a més no es nota que encara hi és!).
El nom de la Brompton no m'hi he fixat mai...si no el van treure a la botiga segur que també encara l'hi tinc!