22.10.10

Pujada a Sant Pere Màrtir des d'Esplugues

L'altre dia vaig anar a córrer a la carretera de les aigües (Collserola). Feia temps que no hi anava i em va sorprendre veure canviada tota la zona afectada pel pla Caufec que és una de les rutes que utilitzava per pujar en bici a la carretera de les aigües i al turó de Sant Pere Màrtir des d'Esplugues.

La crisis sembla que ha parat aquest pla urbanístic, però ens ha deixat algunes sorpreses, com diversos trams de carril bici que fent esses ens ajuden a remuntar algunes de les pujades d'aquest sector. El carril bici sembla que començaria a sota l'autopista prop de la Nestlé i pujaria amunt, però desapareixeria quan comença la pujada més dura. Allà continuen alguns camins de terra que no em queda clar que pugin a la carretera de les aigües, algú ho sap?

Aquest itinerari formaria part del projecte de Ronda Verda que sembla que no avanci. En llocs com Esplugues o en la connexió amb el riu Besòs diria que és on la Ronda Verda queda més tallada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que con la declaración de Parc Natural de Collserola, el Plan Caufet quede detenido ya que creo que no es más que un plan especulativo (lo podeis buscar en google). Respecto al camino de tierra, es un camino de montaña que un poco más arriba va a morir a la carretera. Se puede hacer andando o en mtb que es como yo suelo hacerlo todos los domingos que puedo.

Enhorabona por el blog

Jep ha dit...

ei, jo vaig sovint per allà. no tinc idea de com volen continuar el carril bici, però saps que just quan s'acaba el tram que ja han fet segueix el camí per la dreta de la carretera. Suposo que intentaran seguir-lo per allà fins a la plaça mireia. el que estaria bé, ara, és que connectessin amb la diagonal i amb la resta d'esplugues.

vinga salut