21.9.11

Nou carril bici a Gavà a l'avinguda Joan Carles I

Després de mesos d'obres, ja es veu el traçat d'aquest nou carril bici que sembla que serà de tipus "banda ciclable", ja que sembla que no hi haurà cap tipus de segregació. En el sentit contrari al de la foto hi hauran cotxes aparcats en cordó que hauran de travessar el carril bici per aparcar i desaparcar.

No em sembla la millor solució tenint en compte l'amplada de l'avinguda i el fet que s'ha reformat completament. Em recorda el carril bici de l'avinguda Bertran i Güell de Gavà on em preguntava si hi havia carril bici.

Actualització, un parell de fotos més de finals de setembre:

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No, aquest no és el millor model de carril bici, i tant de que no. El primer dia que el van obrir, ja vaig veure a motos fent-lo servir epr avançar a cotxes per la dreta... lamentable!!

Anònim ha dit...

Falta la senyalització vertical!!!
Per a quant un bon carril bici per la zona industrial????

Bici-Vici ha dit...

Quan hi vaig passar no estava acabat. No sé si ho estarà ara. Suposo que alguna cosa de senyalització vertical i horitzontal posaran. Espero!

Anònim ha dit...

Tan complicat és ficar els cotxes aparcats al mig? Així farien de protecció als ciclistes

Bici-Vici ha dit...

Jo també sóc partidari de posar els cotxes segregant i deixant l'espai necessari perquè les portes no s'obrin damunt del carril bici.

Quan s'arriba a la rotonda el carril bici a la calçada finalitza. Es pot continuar per vorera per un carril bici una mica esborrat i després sembla que hi ha carril bici a la vorera i carril bici a la calçada. Suposo que quan posin la senyalització vertical es decidiran...