22.10.11

Pedalant per Nova Zelanda en família

Dimarts a Sabadell podeu veure l'audiovisual complet, suposo que això només és un tràiler:

Dimarts 25 d’octubre, a les 8 del vespre, a la sala d’actes de la Unió Excursionista de Sabadell es projecte l'audiovisual, "KIWIZIBIDAIA, Nova Zelanda pedalant en família".
El passat mes de novembre, la Rosa Lizaso, el Mikel Bringas i els seus fills Eki i Lur (de 5 i 2 anys) se’n van anar a les antípodes per recórrer Nova Zelanda en bicicleta.
Ara ens presenten un àudiovisual per mitjà del qual coneixerem el paisatge espectacular, el contacte amb els animals, l’exuberant flora autòctona i les vivències i trobades amb altres famílies locals, durant els tres mesos que durà el viatge.
Posteriorment, per mitjà d’un col·loqui amb el públic assistent, exposaran una sèrie d’aspectes pràctics de l’organització del viatge i respondran les preguntes que els plantegeu. Finalitzaran la xerrada amb un joc de fotogeografia.

3 comentaris:

Ernest ha dit...

Ahir dilluns vaig veure aquest audiovisual a BCN. Està molt ben fet, i molt ben explicat pel Mikel. Una manera de viatjar amb la família i nens petits força original, que sembla que sigui el més normal del món.
Molt recomanable amb regal final...
Avui a Sabadell.

Bici-Vici ha dit...

Em va fer ràbia no poder-hi anar i avui tampoc em serà possible. Espero que el pengin a Internet. El tràiler era molt prometedor.

Ernest ha dit...

Llàstima que no hi pogesis anar, ens hauríem conegut :-)
No hi havia gaire gent, doncs no ho sabia gairebé ningú.
Penso que avui a Sabadell hi haurà més gent, doncs el Mikel hi tenia amics.

Es un tipus de cicloturisme molt interessant, molt familiar, on els nens són els protagonistes i el recorregut, les etapes i els llocs on anaven, estaven pensats per el gaudiment d'ells. La veritat es que em va semblar molt maco.
Una família molt sana.
L'audiovisual estava molt ben estructurat, amb curiositats com les d'embalar les bicis, dormir "Warm Showers", planificació, etc.
Un 10! :-)