8.12.11

Llums i accessoris de baixa qualitat a la bici del Decathlon

Llums, catadiòptrics i timbres són els accessoris que he detectat que en les bicis Decathlon es trenquen amb molta facilitat. Complint la normativa, al Decathlon munten timbre, catadiòptrics i a més a més hi afegeixen els llums. Perfecte, però en els models per a infants i en bastants altres, munten uns accessoris molt senzills, per exemple uns llums amb bombeta que ja es veu que en la era dels LEDs no són l'última tecnologia!

En una bici de nen petit primer va ser la peça de subjecció del catadiòptric frontal, després la subjecció del llum i el catadiòptric de darrera i l'última a trencar-se ha estat la pestanya que permetia fer sonar el timbre. El llum frontal el vaig treure de seguida perquè ja vaig veure que amb el gros que era i amb la subjecció de silicona es torçaria a la primera, però la resta d'accessoris s'han anat trencant tot sols. Amb algun cop? Sí, segur, però una bici ha d'estar preparada per rebre sotragades i algun cop.

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Els frens son el gran problema en les bicis baixa gama... semblen que sortiriem disparats si tingeren que frenar de veritat!!!

nuresma ha dit...

Un dia anava amb un meu amic que té una bici normaleta del Decathlon i de cop i volta li va saltar el llum de darrere. Sense donar-hi cap cop ni res. Ens vam fer un tip de riure (per no plorar).