30.5.13

Helt-pro: barrets protectors amb fundes intercanviables

Helt-pro a nivell de seguretat no és un casc homologat perquè és més prim i no té espai per absorbir xocs i per tant no dóna la mateixa protecció. Aproximadament absorbeix el 50-70% del que absorbiria un casc normal homologat, però sí que compleix alguns estàndards pel que fa a construcció, camp de visió, sistema de retenció, facilitat d'obertura i resistència a la penetració.

Dit això, aquest casc es ven com a solució pels qui encara no fan servir casc en activitats com anar en bici (patinar, esquiar,...) i volen alguna cosa còmoda i a la moda.

Helt-pro és menys aparatós que un casc ciclista normal i té una extensa gamma de fundes que poden combinar millor amb la nostra roba, la nostra activitat o l'època de l'any.

Em dóna la sensació que són cascos especialment calorosos a l'estiu tot i que les fundes siguin més primes per aquesta estació.  S'ha de reconèixer que estèticament el models d'hivern poden tenir força sortida en països europeus on ja hi ha més tradició de portar barrets i gorres.
El distribuidor a Barcelona és ePTV Bikeboard.