16.9.13

Setmana de la Mobilitat 2013

Arriba la Setmana Europea de la Mobilitat en un context estrany per la manca de recursos públics, pel desencís cada cop més gran amb els polítics que diuen que sí a la mobilitat sostenible, però que a la pràctica no fan res. Al costat de tot això, la bicicleta augmenta progressivament com no pot ser d'una altra manera.

Aquests dies trobareu activitats arreu de Catalunya on podeu participar per donar suport a la mobilitat sostenible, però com ja sabeu, la millor forma de donar-hi suport és practicar-la cada dia!

Per la bicicleta, trobareu diverses poblacions on podeu revisar la vostra bici, moltes pedalades i algun incentius més com el  BiciEsmorza de l'Hospitalet o rutes guiades a Barcelona.

També podeu participar en les curses de transport que organitza la PTP arreu o en actes com la Demostració de la capacitat d'un bus que també es fa a l'Hospitalet juntament amb altres activitats.

Alguns debats que s'organitzen aquests dies són per exemple al FAD sobre la bici a Barelona, al Col·legi d'Ambientòlegs que fan 4 xerrades sobre mobilitat i salut (PDF) o aquest sobre Contaminació i mobilitat que es podrà veure on-line.

Podeu trobar més informació al portal institucional de la Generalitat. Ah! I també hi ha concurs fotogràfic per a Instagrammers!