14.10.13

5 anys de Brompton!

I un munt de quilòmetres que no he comptabilitzat, al no portar el compta-quilòmetres, però que he gaudit molt!

En tot aquests temps, només he tingut una punxada en la que vaig haver de canviar cambra i coberta i no he tingut absolutament cap despesa addicional!

El manteniment ha estat posar oli a la cadena regularment, netejar la bici, alinear les pastilles de fre una vegada i també he hagut de collar més d'una vegada la tanca de la tija del seient.

Ara tocava canviar cables perquè el plegat els havia segat. També tenia un pedal esquerdat i posats a fer, també he canviat el seient per un dels de Brompton actuals i no l'antic que tenia (més rústic i amb algun petit desgast). Ah, i per fi he posat les Easy Wheels!

En definitiva, he fet una revisió a Cap Problema que ha inclòs una inspecció a fons, greixat de la bici, els canvis que us he comentat i ajustos diversos (tanca de la tija, canvi, frens, radis, etc). Ara la bici va de maravella!

Només un problema

La Brompton ha crescut. Plegada ara és més alta que abans, potser 10 cm més. Per què? Doncs perquè les easy wheels tenen un diàmetre més gran i sobretot perquè m'han posat un suport del seient que es subjecte a la punta de la tija i que no és regulable en alçada, però sí que sembla que permet regular la inclinació del seient.

2 comentaris:

Marc B. ha dit...

Per molts anys!

Sobre el seient, no pots baixar el suport? A més, el Clip Brompton (car, 29 EUR, però maco ;-) ) té dues posicions, de manera que a la baixa (jo el tinc a l'alta), queda més baix encara:

http://statigr.am/p/554196152817610172_420271338

La meva fa anys també a l'octubre (el dia 6).

Bici-Vici ha dit...

Gràcies. He actualitzat l'apunt i he afegit fotos i una explicació de que m'han col·locat un suport no oficial (més barat) que no permet graduar el seient en altura, però sí en inclinació.