17.10.13

Triar bossa per la Brompton

Un amic em parlava de les diverses bosses de Brompton i la seva experiència amb elles i m'ha semblat interessant recollir-ho en un apunt. Em deia més o menys:
Bossa de compra (24 litres): la més versàtil i gran, però té un problema important: al plegar la bici l'has de deixar a terra, on no és estable i poden caure les coses de dins o embrutar-se.

C-Bag (25 litres): hi cap força cosa, te la pots posar a coll per plegar la bici. Però també és força voluminosa, de manera que si has de dur poca cosa et pot fer nosa.

Mini O-Bag (7 litres): és cara, però "resultona". El sistema de tancament i la corretja està mal aconseguits (molesta al tancar i pot sortir fàcilment). Això sí, tothom la mira pel carrer, es veu que és molt "cool"! A diferència de les altres dues, penalitza molt poc la pedalada (les altres es noten força). Hi cap més del que sembla. Tot i el preu, crec que paga la pena per la gran utilitat i que està feta per durar.

En tot cas, noto a faltar una bossa entre la C i la Mini. La S no té gran diferència amb la C. També que hi hagués un model més urbà (formal/fashion), però vaja, són bosses de qualitat fetes per durar, i realment van molt bé a l'estar ancorades sobre el quadre i no el manillar. Junt amb el plegat de la bici, és l'element diferenciador de la resta de bicis.

Més informació:
Un vídeo que les explica: