9.12.13

Decathlon Quechua Phone 5

Decathlon ja havia fet alguna incursió al món dels mòbils treient algun model reforçat pensat per la pràctica esportiva, però l'auge dels Smartsphones havien deixat aquell model en obsolet. Ara la companyia francesa, recupera la idea en un smartphone Android de gama mitja que ofereix 3 elements diferenciadors:
  1. Resistència (i impermeabilitat)
  2. Sensor baromètric d'altitud (més precís)
  3. Bateria de llarga duració
Pel que fa a la resta, és un mòbil modern de gama mitja similar en prestacions als que hi ha actualment al mercat. Per tant, hi trobareu un sensor GPS amb totes les possibilitats d'orientació que això comporta. Per tant, és una opció força interessant a tenir en compte pels practicants d'esports a l'aire lliure!



Decathlon complementa aquest mòbil amb algunes aplicacions específiques, per exemple, la que permet usar el sensor baromètric. Però també cal tenir present que un sensor d'aquestes característiques s'ha d'ajustar amb freqüència i que en situacions de canvi de temps, pot no ser tampoc gaire acurat. No sé si el mòbil també ens ofereix una petita previsió meteorològica.


La càmera inclosa és de tant sols 5 Mpíxels quan molts fabricants n'ofereixen de més resolució, però vistos els pobres resultats fotogràfics d'alguns mòbils de més resolució, no sé si això és un defecte...

Més informació a Quechua Phone.