3.4.18

30 dies AMB bici BCN o 300 i a qualsevol lloc!

Ha començat el repte d'anar 30 dies en bicicleta durant el mes d'abril. Aquesta és una iniciativa americana que ja fa temps que s'ha portat a casa nostra i aquest any, com a novetat, ha estat impulsada a l'àrea de Barcelona per un nombrós grup de persones d'àmbits diferents, però totes relacionades amb el món de la bicicleta, i han fet un complet calendari d'activitats relacionades amb la bicicleta durant tot el mes. 

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) hi col·labora amb sortejos diversos i l'Ajuntament de Barcelona en la difusió, d'aquí el hashtag #30diesAMBbiciBCN. També hi col·laboren moltes empreses, botigues i entitats!

Els 30 dies en/amb bici només són una excusa més per promocionar l'ús de la bicicleta i incentivar a la gent a usar-la més o a provar de convertir-la en el seu mitjà de transport habitual. Per això, els que usen la bici com a mitjà de desplaçament habitual i a més fan sortides de cap de setmana, el repte potser és arribar als 300 dies en bici.

1 comentari:

carlos portillo - podi-. ha dit...

Efectivament, els que la fem servir com a mitjà de transport fàcilment farem 30 dies seguits sense adonar-nos-en. 300 seria un repte que no sé si aconseguiria.

podi-.