29.3.07

Assegurança de responsabilitat civil

Si circulem normalment en bici pot ser convenient tenir una assegurança de responsabilitat civil. Imagineu-vos que ratlleu accidentalment un cotxe, atropelleu un vianant o feu caure un altre ciclista. Realment són coses que no passen cada dia, però mai se sap!

Les entitats adherides a Coordinadora Catalana d'Usuaris de la Bicicleta ofereixen als seus associats una assegurança inclosa a la quota soci, el preu de l'assegurança és molt baix, però després depèn del preu que fixi cada entitat.

Algunes de les entitats que al seu web informen de que ofereixen assegurança són Amics de la Bici i el BACC, ambudes tenen una quota de soci de 25 Euros que inclou l'assegurança que cobreix fins a 60.000 Euros amb una franquícia de 150.

Si a més a més voleu una assegurança que us cobreixi accidents en la pràctica esportiva potser un convé federar-vos a la Federació Catalana de Ciclisme o la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, ho haureu de fer a través d'un club. De fet, d'assegurances en vaig parlar en un apunt fa un parell d'anys.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La pregunta del milió:
A quina entitat es millor associar-se?