Quant a Bici-Vici

Bici-Vici és un blog sobre mobilitat en bicicleta i cicloturisme en tots els seus aspectes que pretén estendre l'ús de la bicicleta i aportar un granet de sorra per a fer un món millor. Parlo de mobilitat, urbanisme, contaminació, salut, bicicletes, accessoris, rutes, documentals, llibres, natura, muntanya, etc.

Més d'una persona ha definit el blog com una enciclopèdia de la bicicleta, perquè mantinc actualitzades diverses pàgines que resulten útils a molts ciclistes i perquè sobretot als inicis del blog (al 2004) em dedicava a recollir i comentar moltes notícies sobre la bicicleta de manera que en quedava un registre. Des del 2011 aproximadament, moltes notícies i novetats les comento per xarxes socials (especialment per Twitter) i reservo els apunts del blog per a notícies més destacades, articles on hi aporto la meva opinió, reculls fotogràfics, rutes, etc.

La part més visitada del blog són les rutes en bicicleta que vaig actualitzant regularment. Hi trobareu ressenyes pròpies i d'altres fonts, rutes en general poc exigents i aptes en molts casos per a bicicletes de molts tipus. També hi ha una secció d'excursions a peu.

Per conèixer millor els continguts del blog us recomano la secció Destacats i us suggereixo que cliqueu també sobre les etiquetes que més us agradin. La navegació des d'ordinador o tauleta és més còmode i us permet també descarregar tracks dels mapes fets amb Google Maps.

Bici-Vici és un blog personal, però tinc ajuda i rebo col·laboracions, també puc dir que tinc algun corresponsal que m'envia fotos i informacions regularment. Podeu contactar amb mi per correu electrònic a: