10.9.12

Rutes en bici: BTT, Gravel i Cicloturisme

Última actualització: febrer de 2024
Recull de rutes en bici per Catalunya amb ressenyes pròpies i una selecció de rutes que he fet o que he trobat interessants. Hi trobareu tot tipus de distàncies, dificultats, asfalt, pistes i camins (aptes per a BTT,  Gravel, Bikepacking, Cicloturisme...).
 
Ho trobareu ordenat per zones. Bones pedalades!

El Delta del Llobregat, el massís del Garraf, el Baix Llobregat, el Penedès i l'Anoia (Bici-Vici)

Sense desnivell destacable:

Amb una mica de desnivell:


Vies Verdes, camins fluvials i similars
 
A les comarques gironines:

En altres comarques:


Collserola

Recordeu que dins dels Parcs Naturals només està permès circular per camins amples, aquí trobareu la normativa i tots els camins en un plànol i en un track GPS.

 
Delta de l'Ebre
  • Itineraris oficials: 1 Ruta de les llacunes, 2 Ecomuseu - desembocadura, 3 Ecomuseu Fangar, 4 Aldea - Camarles - Ampolla, 5 ruta familiar Desembocadura - Garxal - Riumar, 6 Amposta-Ullals-Casa de fusta, 7 Sant Carles de la Ràpita - Casa de Fusta, 8 Camí de Sirga (Amposta - riu Migjorn), 9 Façana fluvial de Deltebre, 10 Sant Jaume d'Enveja - els Muntells - Eucaliptus.
 
Terres de l'Ebre i els Ports: el Montsià, el Baix Ebre, la Ribera d'Ebre, la Terra Alta, el Baix Aragó-Casp i el Matarranya
 
L'Empordà
 
Us recomano molt especialment la xarxa cicloturista del Baix Empordà que en els últims temps s'ha anat estenent cap a l'Alt Empordà i que es complementa amb les nombroses vies verdes que s'han anat desenvolupament i altres camins:
 
La Garrotxa

 

El Montseny, el Baix Montseny, el Corredor i el Montnegre


 
El Pirineu

Catalunya Nord
Altres zones
 
Com trobar més rutes?