10.9.12

Rutes en bici: BTT i cicloturisme

Recull de rutes en bici de tot tipus (BTT,  gravel, bikepacking, cicloturisme d'alforges d'un o més dies, etc.). Les rutes etiquetades amb (Bici-Vici) són ressenyes redactades per mi o rutes originals meves. La resta són rutes que he fet o que he trobat interessants. Hi trobareu tot tipus de distàncies, dificultats, asfalt, pistes i camins i les he ordenat per zones geogràfiques. Bones pedalades!

Última actualització: gener de 2021

Collserola

Cyclocat és un bon recurs per a crear la teva
pròpia ruta. També hi trobaràs rutes Gravel, etc.

El Delta del Llobregat, el massís del Garraf, el Baix Llobregat, el Penedès i l'Anoia
Vies Verdes, camins fluvials i similars
Delta de l'Ebre
  • Itineraris oficials: 1 Ruta de les llacunes, 2 Ecomuseu - desembocadura, 3 Ecomuseu Fangar, 4 Aldea - Camarles - Ampolla, 5 ruta familiar Desembocadura - Garxal - Riumar, 6 Amposta-Ullals-Casa de fusta, 7 Sant Carles de la Ràpita - Casa de Fusta, 8 Camí de Sirga (Amposta - riu Migjorn), 9 Façana fluvial de Deltebre, 10 Sant Jaume d'Enveja - els Muntells - Eucaliptus.
Terres de l'Ebre i els Ports: el Montsià, el Baix Ebre, la Ribera d'Ebre, la Terra Alta, el Baix Aragó-Casp i el Matarranya
L'Empordà
Us recomano molt especialment la xarxa cicloturista del Baix Empordà que en els últims temps s'ha anat estenent cap a l'Alt Empordà i que es complementa amb les vies verdes i altres camins:
La Garrotxa
El Montseny
El Pirineu
El Berguedà
Altres zones
Com trobar més rutes?


Vegeu també