10.9.12

Rutes en bici: BTT, Gravel i Cicloturisme

Última actualització: març de 2023
Recull de rutes en bici per Catalunya amb ressenyes pròpies i una selecció de rutes que he fet o que he trobat interessants. Hi trobareu tot tipus de distàncies, dificultats, asfalt, pistes i camins (aptes per a BTT,  Gravel, Bikepacking, Cicloturisme...).
 
Cyclocat és un bon recurs per a crear la teva
pròpia ruta. També hi trobaràs rutes Gravel, etc.
Ho trobareu ordenat per zones. Bones pedalades!


El Delta del Llobregat, el massís del Garraf, el Baix Llobregat, el Penedès i l'Anoia


Vies Verdes, camins fluvials i similars


Collserola

Recordeu que dins del Parc Natural només està permès circular per camins amples, aquí trobareu la normativa i tots els camins en un plànol i en un track GPS.

 
Delta de l'Ebre
  • Itineraris oficials: 1 Ruta de les llacunes, 2 Ecomuseu - desembocadura, 3 Ecomuseu Fangar, 4 Aldea - Camarles - Ampolla, 5 ruta familiar Desembocadura - Garxal - Riumar, 6 Amposta-Ullals-Casa de fusta, 7 Sant Carles de la Ràpita - Casa de Fusta, 8 Camí de Sirga (Amposta - riu Migjorn), 9 Façana fluvial de Deltebre, 10 Sant Jaume d'Enveja - els Muntells - Eucaliptus.
 
Terres de l'Ebre i els Ports: el Montsià, el Baix Ebre, la Ribera d'Ebre, la Terra Alta, el Baix Aragó-Casp i el Matarranya
 
L'Empordà
 
Us recomano molt especialment la xarxa cicloturista del Baix Empordà que en els últims temps s'ha anat estenent cap a l'Alt Empordà i que es complementa amb les nombroses vies verdes que s'han anat desenvolupament i altres camins:
 
La Garrotxa

 

El Montseny i sobretot el Baix Montseny


 
El Pirineu

Catalunya Nord
Altres zones
 
Com trobar més rutes?