9.6.11

Multat per no circular pel carril bici

Us recomano veure els 3 minuts d'aquest vídeo sencers perquè he rigut una bona estona. El protagonista del vídeo és multat a Nova York per no circular pel carril bici i s'ho pren al peu de la lletra a partir de llavors...


Vist, com no, a Copenhagenize.com.

5 comentaris:

Xavi Sabaté ha dit...

Molt bo, gràcies! L'he penjat al meu facebook i està fent furor.

Ernest ha dit...

Collons!! Aquest paio està com una cabra!!
Per demostrar que te raó pot acabar a l'hospital!! Ufff.

A mi fa uns dos anys, estava circulant per Sant Cugat pel carrer quant un cotxe de policia que tenia darrera em va fer sonar la seva botzina "especial" a mig metre meu. Vaig fer un vot que quasi arribo a la lluna, quin ensurt.
Els mossos és van divertir molt suposo.
En van fer parar i em van dir que tenia que circular pel carril bici (per dir alguna cosa) que existia en el mateix carrer. Els hi vaig recriminar que aquell carril bici era molt dolent, no tenia continuïtat, estava ple de sotracs, etc., en fi...

Penso que en aquell moment no tenia l'obligació de circular pel carril bici. Ara ja no sé com és la normativa.

Jo seguiré circulant per on em convingui més, pel carril bici a estones i pel carrer entre cotxes a altres estones. Xino-xano.

Anar pel carril bici no sempre és més segur, i no sempre és més ràpid.

Bona troballa aquest vídeo.
:-)

Joan Garcia "rally" ha dit...

Jo també ho he penjat; vaja pinyos que es dona l'amic. Està molt bé.

Anònim ha dit...

Aquest home a part de ser ciclista és especialista de cine, perquè sinó no ho entenc! Com s'ho fa per accidentar-se tant bé? El vídeo està perfecte!!!

Bici-Vici ha dit...

Sí que fa pinta d'especialista, sinó hauria acaba a l'hospital. A part de la gràcia del vídeo, hem d'aconseguir que el carril bici sigui preferible, però optatiu, ja que està ple de carrils bici discontinus, insegurs i poc prioritaris!