1.1.08

Contacte i comentaris 2008

Aquí podeu deixar els vostres suggeriments, comentaris i opinions. També ho podeu fer en notícies i ressenyes si aporteu informació complementària que tingui relació amb la notícia o la ressenya.
Gràcies!

També podeu contactar amb mi per correu electrònic a l'adreça de Gmail biciviciat, o sigui: biciviciat (arroba) gmail.com.

Comentaris i suggeriments anteriors:

12 comentaris:

Anònim ha dit...

ei molt be molt be! m'acabo de comprar una bici! I buscant rutes.. he anat a parar el teu blog! I m'ha servit de molt.... :)

Rumeva ha dit...

Hola,
fa no massa temps vaig veure publicat al diari un article que parlava sobre aparcaments de bicis soterrats per a la ciutat de Barcelona.
M'agradaria saber si l'empresa responsable té pàgina web, o si més no trobar algun tipus d'informació al respecte.

Moltes gràcies

Anònim ha dit...

Suposo que et refereixes a aquest:
http://www.biceberg.es/

El de Barcelona no sé si mai s'ha posat en funcionament...

Anònim ha dit...

Hola on dia m' agaria si sabeu alguna lloc que ensenyin anar en bicicleta per persones adutes m' endic carle ting 38 anys

Anònim ha dit...

La gent del BACC organitza cursos per apendre anar en bicicleta per adults. En diuen la Bici Escola, més info:

Bici Escola del BACC

Unknown ha dit...

Escric per a felicitar l'autor/s del blog que sincerament trobo el més complet i atractiu. Us poso a Favorits i us animo a seguir, tot savent l'enorme feinada que dona mantenir un web.

Anònim ha dit...

hola per curos per aduls amics del bici fa cur que esta molt be
clika aquet enllaç

http://www.amicsdelabici.org/escolabici/

Anònim ha dit...

Podeu trobar rutes mtb pel País Valencià en
http://huinocaurem.iespana.es
Teniu disponibles els tracks per a GPS.
Salut i Sort.

catxis ha dit...

Hola!! Enhorabona pel blog, m'hi he entretingut força estona mirant rutes i demés! El meu xicot i jo volem anar de Barcelona a Matadepera en bici, a ser possible tot per camins! Algú ens pot ajudar? -Eva-

Anònim ha dit...

Som un grup de quatre amics, dues parelles. Aquest cap de setmana passat hem intentat fer la ruta de Fredes a Tortosa amb bicicletes llogades a ROGLES AVENTURA de Flix, però ens ha estat una mica complicat fer-la sencera perquè es fa de nit molt aviat -entre d'altres incidències amb el material llogat-.
Seré breu. Ens vénen a buscar a Tortosa. D'entrada ja no tenim els cascs que ens havien de portar. Decidim no emfatitzar la badada del responsable i agafar rumb cap a Beseit. Des de Fredes ens vam confondre a l'agafar el camí apropiat; no es troba gens indicat. Després de fer diversos quilòmetres en una mala direcció plena de baixades, una de les bicicletes deixa de funcionar adequadament -per dir-ho d'alguna manera-. La beina dels pinyons estava trencada, totalment desplaçada, la qual cosa feia desencaixar la cadena i no poder pedalar. Gràcies a l'amabilitat, a la paciència i a l'habilitat d'un jove que passava per allà -al qual li donem mil gràcies-, vam tenir la sort de poder continuar la ruta. El consell per telèfon, però, del responsable de l'empresa, va ser anecdòtic: fer de picapedrers, donant cops amb dues pedres als canvis, amb l'afegit de deixar una cadència fixa. Com hauria pogut, la meva amiga, pujar tot el que havíem baixat amb una cadència fixa? potser pujat sí -perquè no sé ben bé quin joc de plat i pinyó ens aconsellava- però a les rectes i a les baixades què?
Arribant a Horta de Sant Joan se'ns punxen les rodes davanteres de dues bicicletes. Vam intentar canviar les cambres, però no vam poder, degut al cansament físic o a l'estat agònic per la foscor immediata. La manxa tampoc ens va fer costat. Som-hi doncs, cap a Sant Joan enfosquint, per la carretera convencional amb pujada, amb bicicletes de muntanya i amb la roda completament desinflada. Una situació èpica, com bé ho descriu el meu amic. No obstant, sí que és cert que les rodes es poden petar en un moment o altre. Un principi del ciclisme, però, diu que una roda amb una pressió adequada no es punxa gairebé mai, només en rares ocasions. Per tant, haurien d'haver estat amb més pressió les rodes abans de llogar-les? qui sap.
Un cop arribats a Tortosa ens espera el responsable aplaudint-nos. No n'esperàvem menys, sincerament. Ens va recomanar, després d'expressar-li que les bicicletes no estaven en condicions òptimes, que la pròxima sortida la féssim amb guia. Un guia! i per què? la presència d'un guia potser hagués pal·liat el mal estat de les bicicletes? Amb arguments de defensa ens intentava fer entendre que no ens descomptaria res del preu -sense, encara, haver-li demanat-. La culpa era nostra, per no haver anat amb guia o per no saber fer de mecànics, ja que tenim coneixements bàsics de bicicleta. No obstant, però, un "súper" mecànic tampoc hauria de fer de manetes si lloga una bici en condicions no òptimes, sinó correctes.
La gentilesa final fou nul·la. Com era d'esperar, el jove no ens va fer cap mena de descompte, tot i ser sabedor del que havíem passat. Ni tan sols pels cascs -que ja li vam dir-, material, en principi, inclòs en el preu.

Xavi ha dit...

Bones,
Molt bon blog. Si no us sap greu afegeixo la vostra plana com enllaç en el meu blog de cicloturisme (alforges de Sils), on trobareu algunes rutes per la plana de la Selva i Gironés, aixì com altres escapades.
Gràcies,
Xavi

Anònim ha dit...

Hola, enhorabona pel blog. Molt complet. Aniré descobrint-lo poc a poc.
Som una familia apassionada de la bici. Volia fer alguna cosa semblant per fomentar l'ús de la bici. De moment, tinc un espai al flickr.com (http://www.flickr.com/photos/thepleasureofcycling.com) per incentivar al que vegi les fotos.
Continuarem en contacte.

Antonio Salido
Centelles-Barcelona
asalido_contreras@hotmail.com

PD: Podries afegir-lo als teus enllaços si ho trobes interessant?