18.2.09

Els taxistes no saben conduir

Ja és ben sabut que els taxistes condueixen malament (és el que acostumen a dir la resta de conductors). Ara ho podem afirmar amb més certesa ja que reduint la velocitat fins a 80 km/h han augmentat el seu consum un 3,9%. Així ho diu aquesta notícia:
La notícia no diu com ho han calculat i no crec que sigui pas cert tenint en compte que sembla que hi ha menys caravanes. En tot cas, caldrà enviar a alguns taxistes a un curs de conducció eficient perquè aprenguin a conduir amb marxes llargues i aprenguin que a 80 km/h es pot anar en 5a marxa.

Sempre és lleig ficar a tothom en un mateix sac i per tant demano anticipadament disculpes als taxistes que no comparteixin les afirmacions de la Federació Catalana del Taxi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els molesta molt l'àrea 80 perquè al anar mes lents fan menys viatges a l'aeroport, o almenys això es el que creuen: Quin sentit te anar tan de-pressa a l'aeroport si després tens que fer cua per agafar passatge. És com aquell que trepitja l'accelerador per arribar abans al semàfor vermell. Peró es clar, sembla que fins aquí el coeficient intel·lectual dels taxistes no arriba.