2.8.10

L'anella verda de Sant Boi de Llobregat


L'Anella verda de Sant Boi és un projecte de camí verd d'uns 16 km al voltant del municipi de Sant Boi de Llobregat. L'itinerari surt de les termes romanes (al costat de l'estació de FGC) i travessant el centre del poble se'n va al parc de la Muntanyeta per encarar després la pujada a l'ermita de Sant Ramon. Després va resseguint la carena en direcció a Torrelles per girar a la creu de Can Cartró cap al riu Llobregat, però abans d'arribar al camí de la llera, passa per la Colònia Güell i la riera de Can Soler. Un cop al riu, es descendeix fins a trobar el pont d'accés al riu que ens porta altre cop al punt de partida, les termes romanes.

En una segona fase l'anella s'ampliarà per abastar també la zona del parc agrari de manera que probablement descendirem una mica més pel costat del riu, travessarem la zona agrícola i enllaçarem amb el parc de la Muntanyeta.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona ruta.
Es una ruta en projecte o ja es operativa.
Pel que fa al tipus de paviment, es compatible amb la Brompton?
I que tal de desnivell?

jr

Bici-Vici ha dit...

Crec que està en projecte i que comença aviat a arreglar-se i senyalitzar-se. Actualment crec que ja és pot fer tot amb l'ajuda del mapa. Per fer amb Brompton ho veig malament, ja que hi ha un desnivell important entre el centre de Sant Boi (15 m?) i l'ermita de Sant Ramon (310 m) i el descens des d'aquesta ermita actualment crec que és un sender tipus trialera... De totes maneres un cop arreglat suposo que tot serà terra compactada i trams d'asfalt.

Sergi Turiella ha dit...

Jo donaria un cop d'ull al bloc de Bicibaix, allà trobareu algunes coses que us ajudaran a fer una idea del relleu. Jo us diria que som com Barcelona en petit, tenim mar, riu i muntanya, i que els desnivells són importants amb pendents pronunciats a la zona de muntanya. El projecte d'Anella Verda s'està fent, ja veurem com acaba i en quines condicions. De moment hi ha un mapa editat per l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

Hola, si se puede hacer bien,bien señalizado y buen suelo,desnivel el justo para no tener que bajarse,buenos paisajes,y zona tranqnila,contento.

Unknown ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.