17.6.11

El nou alcalde de Castelldefels vol treure el carril bici!

El nou alcalde Castelledefels, Manuel Reyes, vol treure el carril bici del Passeig Marítim, diu que ho vol fer abans de la temporada de platges (vol dir ja?) i diu que vol demanar al ministeri una ampliació del passeig al costat de la sorra per fer-hi passar el carril bici (però això trigarà anys a fer-se suposant que el Ministeri permeti carregar-se les dunes!!!).

D'aquest carril bici ja n'he parlat diverses vegades i l'aspecte més positiu és que és llarg i ha eliminat un dels 4 carrils de circulació i cap plaça de pàrquing. En el tram més comercial del passeig marítim no s'ha fet encara cap carril bici i només hi ha 2 carrils de circulació, per tant aquest "caos circulatori" que el nou alcalde vol evitar és l'espera que cal fer quan un cotxe aparca en la mitjana central de la calçada.

Ho podeu llegir a El Periódico (17/6/2011), aquest és el fragment:
La creació d'ocupació difícilment es notarà d'un dia per l'altre. ¿Quin serà el primer canvi palpable?

-Si parlem de coses concretes, treuré el carril bici del passeig Marítim i reordenaré les places d'aparcament perquè si no serà un caos en pocs dies quan comenci la temporada de platges. No podem generar un caos de trànsit a la zona més atractiva i turística del municipi. Intentarem col·locar el carril bici al passeig al costat de la sorra i per poder-ho fer demanarem al ministeri la seva ampliació.

-¿No ha funcionat?

-Es va crear a l'hivern i es va treure un carril de circulació per a cotxes. A l'estiu, amb més afluència, això pot crear molts problemes.

3 comentaris:

Bici-Vici ha dit...

Sembla que ja ho deia el programa electoral, però vol aplicar el punt 76 sense fer el 75:

75. Impulsarem un nou projecte perquè Castelldefels tingui el Passeig Marítim que es mereix, on les persones puguin passejar, patinar o anar en bicicleta amb total tranquil·litat, un passeig amb serveis i aparcament. Un projecte que serveixi per fomentar el turisme de qualitat i generar riquesa
en el nostre municipi.

76. Ampliaremos la segunda fase del paseo marítimo; y suprimiremos el carril bici del tramo rodado integrándolo en el paseo.

CICLISMO NINJA ha dit...

Este tio es tonto, seguro q va en coche a todos sitios. Otra cosa mas para sentirse indignat!!!

CICLISMO NINJA ha dit...

No tiene facebook para decirle un par de cosas. Me hago eco de la noticia en mi blog:

http://manolotusinu2010.blogspot.com/2011/06/el-nou-alcalde-de-castelldefels-vol.html