9.6.11

Falta una setmana pel Cycle Chic Breakfast

Divendres de la setmana vinent arriba el Cycle Chic Breakfast! Una reconversió del tradicional Esmorzar Bicia't que el BACC organitza cada any per la setmana de la bici de Barcelona. Aquesta versió Cycle Chic d'aquest acte promou que la gent utilitzi la bici amb normalitat com a mitjà de transport urbà i que per tant vesteixi amb normalitat:

Posa't la teva millor roba. El divendres 17 de juny 2011 celebrem el Cycle Chic Breakfast. Participa en el concurs per trobar el ciclista més CHIC. Deixa't retratar pels Bloggers de tot el mon que estaran a Barcelona pel Bloggers Cycle Chic Conference i guanya importants premis.

Coincidint amb la celebració de la Setmana de la bicicleta organitzada per l’ajuntament de Barcelona (13-19/06), i la celebració del Cycle Chic Bloggers Conference a Barcelona, el BACC s’uneix a aquest moviment internacional gestat a Copenhagen, transformant el seu tradicional Esmorzar Bicia’t en un esmorzar molt especial: el Cycle Chic Breakfast.

Qui ha dit que anar amb bicicleta és incompatible amb els talons? Demostra'ns-ho. Volem veure't de gala. La celebració s'ho mereix i tu també. No es requereix etiqueta, però ens agrada veure't de gala.. i t'arrisques a que el premi se l'emporti un altre.

Al Cycle Chic Breakfast et convidarem a esmorzar i a una bossa amb obsequis si t'apropes en bicicleta a:Arc de Triomf, Jardinets de Gràcia i Provença / Lepant

El dia 17/06 entre les 7:30 i les 10:30 del matí

A més a més, hi haurà un PHOTO CALL per fer-te retratar pels Bloggers Cycle Chic de tot el món, entre ells el creador de Cycle Chic, Mikael Colville, i participar en el concurs per triar el ciclista més CHIC de Barcelona. El guanyador obtindrà un important premi.

Cycle Chic és un moviment creat pel fotògraf i director de cinema Mikael Cloville-Andersen i mostra que pots desplaçar-te en bici sense perdre l’estil. Copenhague Cycle Chic va començar a revolucionar el ciberespai al 2006 (compta amb més de 6.000 seguidors) i actualment té la seva rèplica a més de 40 ciutats de tot el món, entre elles Barcelona Cycle Chic .