14.5.10

Decepcionat amb el procés de la Diagonal

Estic decepcionat amb el procés de reforma de la Diagonal, sobretot perquè diuen que guanya l'opció C (cap de les anteriors) que s'interpreta com a que no es vol que es reformi quan de fet el ple municipal sembla que va aprovar una moció a favor de reformar-la amb els vots de tots els partits menys el PP. Estic decepcionat amb la politització i la demagògia del procés que s'ha convertit en l'argumentari dels que voten la C.

Però sobretot estic decepcionat perquè no reformar ara la Diagonal (i ara vol dir en els propers anys) vol dir no reformar-la fins potser d'aquí a 10 anys i això a la vegada vol dir:
  • El carril bici continuarà discontinu, perillós i invadit pels vianants.
  • Els vianants hauran de continuar en fila d'un, esquivant obstacles, bicicletes...
  • Els cotxes continuaran fent embussos.
  • El autobusos continuaran anat lents.
  • El tramvia no es connectarà i per tant no incrementarà passatgers.
  • Econòmicament els comerços de la zona hauran perdut una ocasió daurada per créixer.
  • Els veïns continuaran amb el vidres dobles ben tancats i faran bé perquè obrir la finestra en aquest tram és perjudicial per la salut, ho diu l'OMS.
Ahir us reproduïa un article de Pau Noy que crec que donava molt en el clau. Sembla que aquesta podria ser una oportunitat perduda de canviar les coses i malauradament d'oportunitats no en tenim masses.

1 comentari:

Aljullu ha dit...

Les dues propostes de la Diagonal no sol·lucionaven els principals problemes. Caldria posar-hi metro o rodàlies per sota terra i el Tramvia no cal.

No s'havia aclarit, tampoc, com seria el carril bici.

L'opció C incloïa aquells que no volien modificar la Diagonal amb els que la volem reformar però amb propostes més serioses que aquelles dues.