6.10.16

Provant una elèctrica plegable sense marxes

Fa poc vaig poder provar la Freel Z03, una bicicleta elèctrica i plegable de roda petita i amb una característica important: no té canvi de marxes.

Havent provat altres bicicletes elèctriques la part que vaig trobar més interessant va ser justament provar els diversos nivells d'assistència elèctrica. La sensació al pedaleig és estranya i relaxada perquè quan agafes certa velocitat pedales per mantenir la velocitat, però realment notes que vas molt "tou" i que el motor és el que està fent la feina.

Els nivells més baixos d'assistència són suficients per a desplaçar-se en pla i això suposo que permet allargar l'autonomia que les especificacions indiquen que està entre els 35 i els 50 km. Amb una bateria opcional de més capacitat el fabricant diu que l'autonomia es situa entre els 50 i els 80 km.

Els punts forts d'aquest model són un preu força competitiu i una mida petita que permet desar-la sense ocupar espai i entrar-la al transport públic sense molestar massa, però cal tenir en compte que té un plegat clàssic que no ajuda gaire al transport i que el pes, 17 kg, tot i que és poc per una elèctrica, és important.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Genial bici eléctrica para ciudad. Vivo en Palma y es una gozada poder ahorrarme los atascos llegando como poco 10min antes. Y sin sudar! Ni punto de comparación con otras marcas que tuve antes. Muy recomendable

Alex Febrero ha dit...

Una buena bici, muy util para personas on problemas fisicos y personas de avanzada edad. @emobilitybcn
Os dejo un comparador de alquiler de bicis de este tipo en www.rentebikebarcelona.com

Toni-Go ha dit...

Bona ressenya! La bici va fantàstica, és cert que al principi el pedaleig es fa estrany perquè sembla que pedales a l’aire, però t’acostumes. Si t’agrada tenir més resistència al pedalejar, pots substituir el plat per un de més gran, a la botiga de Freeel en tenen