30.6.11

Segur de Calafell, Castelldefels, algú més?

Estic fent llista dels municipis de trauran el carril bici del seu passeig marítim: Castelldefels, Segur de Calafell, en coneixeu algun més?

Justament el cas de Segur de Calafell ha sortit aquesta setmana a TV3 i com a Castelldefels coincideixen que cal treure primer el carril bici i més endavant ja es veurà on el posem.

4 comentaris:

María Elisa ha dit...

Es sens dubte una situació alarmante! Aquestes mesures son un veritable error! Però aixo ja ho sabem nosatres, oi? Suposo que ja has llegit el article del Eneko, fa un petit recull de diverses actuacions en contra de la mobilitat sostenible:http://bicicletasciudadesviajes.blogspot.com/2011/06/giro-la-derecha.html

Anònim ha dit...

Quina vergonya! Jo visc a Segur i utilitzo el carril a diari... 2 mesos m'han deixat usar-lo! I no em dóna la gana de tornar al passeig marítim!! Si els cotxes tenen presa, que s'esperin!!! Aquesta és la política de CiU!

CICLISMO NINJA ha dit...

Nada-nada todas las bicis por la carretera, de dos en dos y q piten, q pacifiquen la zona, velocidad de coches a 30km/h y ya verás como vuelven a poner el carril bici, las bicis por la carretera y q bajen la velocidad de circulación, ya verás!!!

CICLISMO NINJA I ha dit...

La verdad es q el el de Segur de Calafell es peligroso sobretodo si vienes de Cunit, los coches no se esperan el carril bici por ahí, la chica del reportaje lo dice muy bien, el carril debería ir justo al lado contrario y los cohes aparcados donde esta ahora el carril. Y por el paseo del 15 de junio al 15 de septiembre no dejan circular porq hay mas masificación de turistas. Normal. En invierno solemos volver por ahí de la parte de Tarragona.