24.10.06

Moure's en bicicleta per Sabadell, una missió impossible

Aquest títol és el que encapçala un article del diari gratuït de Sabadell SABADELL press del 25/9/2006. L'article repassa la problemàtica de la circulació en bici d'aquesta ciutat amb fotografies prou significatives de l'estat i de la mala planificació dels carrils bici. Es recullen també les opinions d'usuaris de la bicicleta i de la administració.
Crec que la problemàtica que recull l'article es pot extrapolar perfectament a qualsevol població de l'àrea metropolitana: mala planificació, descoordinació de l'administració, manca d'inversió directa a la bicicleta, incivisme, carrils mal segregats, manca de zones 30 etc.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Durante muchos años, en Sabadell, tuvimos como alcalde a un profesional extraordinario que catapultó la ciudad, colocándola a la cabeza del modernismo y la innovación.
Por desgracia esta época finalizó y ahora sufrimos un alcalde mediocre que está cediendo, gracias a sus errores i falta de iniciativa, el protagonismo de la capitalidad del Vallès a Terrassa.
Lo único que hizo perfectamente el actual alcalde es colocar a su hermano en el área de seguridad para que por culpa de sus errores (será cosa de familia) tuviese que dimitir dando un espectáculo extremadamente lamentable y vergonzoso.
La ventaja de esta situación es que sustituir, en su momento, a Antoni Farrés fue imposible, y en las próximas elecciones lo tendremos facilísimo con Bustos.