26.11.08

Els distribuïdors de bicis elèctriques lluiten contra els robatoris

Segons Amigosdelciclismo.com (24/11/2008), els distribuïdors de bicicletes elèctriques s'estan posant d'acord per demanar la factura de compra de la bicicleta quan s'adquireix un accessori com un carregador de bateria per tal d'acabar amb els robatoris. La idea és d'una banda posar les coses difícils al lladres i de l'altra, que els distribuïdors entenguin que tot i que puntualment perdran una venda, en guanyaran moltes més si desapareixen els robatoris que desincentiven la compra de bicicletes.

Sistemes així ja funcionen amb cert èxit, per exemple el registre per web en comprar una bicicleta Brompton. En principi, els distribuïdors d'aquesta marca sempre que els hi arriba una bicicleta haurien de comprovar el número de sèrie per si existeix una denúncia de robatori per part del propietari.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'altre dia, a la botiga de bicis Clinicbikes de Sant Cugat (bona gent), em van comentar que fa tot just un més, un home va comprar una Brompton de segona mà, i els hi va portar per fer una revisó. Ells van comprovar, a traves del distribuïdor, que la bici era robada, i ho van comunicar a la policia. Finalment l'home va perdre la bici i va donar les dades del venedor/lladre a els mossos.
Final feliç, menys per el comprador enganyat suposo...
Un 10 per Clinicbikes. Bona gent.
Les bicis de segona mà, amb la factura original!!

Anònim ha dit...

Perdó.
Ho van comprovar a través del número gravat al quadre.