20.3.09

On és el carril bici de l'av. Vilanova de l'Hospitalet?

Ja fa unes setmanes que s'ha inaugurat oficialment l'avinguda Vilanova de l'Hospitalet, malauradament molt coneguda per l'esvoranc de les obres del Tren d'Alta Velocitat. Hi he passat cercant el promès carril bici i no l'he trobat i el que més m'ha empipat és que segurament el pintaran en una de les voreres traient espai als vianants quan d'espai en aquesta avinguda no en falta (té més de 25 metres d'amplada).

Calien 1.000 places d'aparcament? Realment l'aparcament era una reivindicació veïnal d'aquest calibre? Doncs sembla que l'aparcament no era tant necessari, ja que els veïns no han pogut aparcar durant les obres del TAV i ara que l'avinguda es reobre, com podeu veure a la fotografia tampoc el fan servir, només com és normal, a les zones més properes als edificis.

Aquesta avinguda s'haurà de tornar a remodelar quan es faci el soterrament de les vies de rodalies, però com que per això falta temps i com que igualment l'avinguda s'ha fet partint des de zero, s'hagués pogut fer bé.

Recull de notícies relacionades:

1 comentari:

Txetxu ha dit...

Realment a Hospitalet el tema del carril bici es vergonyos!!!
Avinguda Vilanova res de res, pero el de Rambla Just Oliveras esta mal indicat, totalment abandonat. S'ha convertit en un area d'esbarjo, també pasan cotxes, etc..
Jo el faig servir diariament i es perillós, ja que ningú sap que hi ha un carril bici i s'et fiquen a sobre.
L'ajuntament hauria d'involucrar-se una mica.