15.6.09

Les dades reals del Bicing

Segons algunes fonts el 50% de les bicicletes del Bicing s'han de reposar al cap de l'any degut als robatoris i al vandalisme. Les xifres oficials ho situaven fa un mes en un 10% de les bicicletes.

A simple vista es veu un fort increment en les últimes setmanes. Passejant per Barcelona i rodalies és força freqüent veure bicicletes del Bicing abandonades, en bon estat o amb avaries, amb o sense els parafangs blancs, vermelles o d'altres colors...

Les bicis arriben a tot arreu, avui mateix llegia que se n'havia trobat una a Vilanova o m'explicaven l'altre dia que van enganxar a un subjecte que intentava facturar una bicicleta del Bicing (empaquetada dins d'una caixa) a l'aeroport del Prat.

A París l'empresa concessionària ha tingut seriosos problemes amb el vandalisme i sembla que a Barcelona anem pel mateix camí i es confirmaria aquesta alarmant xifra de bicicletes "perdudes".

Sembla que alguna cosa falla a la nostra societat, per què no diem res? De qui són les bicicletes del Bicing? Són nostres, de tots i les paguem entre tots!