14.9.11

Reclamen un carril bici fins a l'Hospital de Terrassa

I també a les carreteres de Rubí i Matadepera:


Nota de premsa del BACC Terrassa:

El grup local del BACC a Terrassa passa a l’acció i vol contribuir al debat generat arrel de l’anunci de l’inici de la tarificació de l’aparcament de cotxes de l’Hospital de Terrassa. Per gestionar la mobilitat calen no només aquests mecanismes reguladors de l’aparcament de cotxes i un bon sistema de transport públic, sinó també una bona infraestructura que faci possible l’accés a peu i amb bicicleta a l’Hospital.

La distància del centre de Terrassa a l’Hospital no arribar a 6 km, per tant entra prefectament en el radi d’acció habitual de la bicicleta.

Al mateix temps, demanem al Consorci de l’Hospital que habiliti un aparcament tancat per a que les persones que es desplacin amb bicicleta no hagin de patir pel robatori de la seva bicicleta

Finalment, demanem que aquest carril bici connecti amb el municipi de Sabadell, per facilitar la mobilitat amb bicicleta entre ambdós municipis, aixó com l’accés al centres generadors de mobilitat que hi ha en aquesta carretera: el Consell Comarcal, el Mercavallès, la Deixalleria i el Centre de gestió dels Mossos d’Esquadra.

El BACC demana als grups polítics dels Ajuntament de Terrassa i Sabadell, així com al Consell Comarcal del Vallès Occidental, que presentin mocions als plens municipals i comarcal per instar a la Diputació de Barcelona a prioritzar aquesta inversió. Per descomptat que entenem la construcció d’aquesta infraestructura com a promotora de desplaçaments a peu i amb bicicleta, això vol dir espais prou amples i diferenciats per als dos modes de transport saludables.

El BACC fa extensiva aquesta demanda a les carreteres de Rubí i Matadepera, com a eixos prioritaris per a ser connectats amb carrils bici i voreres amples.

Fem-ho possible entre tots!