24.1.12

Guants d'hivern i entretemps

Em costa trobar guants d'hivern que siguin discrets, bonics i barats per portar-los per ciutat. Sovint tenen masses colors o són massa esportius i no és el que busco per moure'm per ciutat.

Després de cercar amb poc èxit, vaig trobar una solució temporal, uns guants del Decathlon pensats per córrer (Guants paravent Kalenji, vegeu foto dreta), però la veritat és que em van força bé quan no fa molt de fred i l'única pega que veig és que potser s'estant desgastant una mica dels dits (per web es troben 2 models més).

Pels dies més freds i per les sortides en BTT on el guant tingui més desgast he comprat uns altres guants de Massi (foto de la dreta). Encara els he fet servir poc, però abriguen més i com única pega cobreixen poc el canell pel meu gust...

Per cert, un dels inconvenients del guants és no poder fer servir el mòbil o tenir molt poc tacte per agafar coses... Aquesta foto de l'esquerra extreta del web de Decathlon és enganyosa! Els mòbils amb pantalla tàctil s'ha de fer servir amb els dits!

Actualització: Guants per a dispositius amb pantalles tàctils

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també faig servir aquests del Decathlon, són molt pràctics!

Álvaro ha dit...

Doncs, encara que no super elegants, je je, jo uso uns altres del Decathlon. Són mitenes (sense puntes als dits) però que porten una espècie de caputxa per a cobrir, per una banda el polze, i per l'altra els altres quatre dits, així en mode manyopla. Són molt pràctics! Així pots treure les puntes dels dits per a utilitzar el mòbil.

Només estan en negre i, a diferència de tots els guants que he trobat així, no són de llana sinó de roba "polar", cosa que mola bastant per a evitar un poc l'aire fred. L'enllaç és http://ves.cat/a5NK, encara que no hi ha la foto :(

I, si penses en el mòbil, hi ha uns guants amb no-sé-què d'alumini que són mig conductors i serveixen (en principi posa que) per a l'iPhone. Cal dir que hi ha dos tipus de tecnologies de pantalles tàctils i no sé si funciona amb ambdues.