3.10.14

Lladres i registres de bicicletes

Portant una bici sense rodes al metro
L'única manera d'enxampar un lladre de bicicletes és in fraganti. Un cop el robatori es produeix, si no ets el propietari de la bici, no pots saber si una persona que porta una bici és un lladre per molt sospitós que sembli.

En aquestes fotos, veiem una persona que porta una bici sense rodes al metro o una altra que carrega una bici en una moto. Lladres de bicicletes?

A la policia li passa el mateix que a nosaltres, com a molt podria aturar aquestes persones i identificar-les i registrar la bici que porten per si hi ha alguna denúncia a posteriori. Per tot això, faria falta un protocol.


Carregant una bici a la moto
Els registres de bicicletes són una bona eina per dissuadir els lladres i facilita molt els dubtes en situacions així, però el protocol policíac i la necessitat que la policia es prengui seriosament aquests delictes també són aspectes importants. En tot cas, els registres de bicicletes, permeten denunciar el robatori i faciliten la recuperació.

I per cert, ja us heu apuntat el número de sèrie de la vostra bicicleta? I encara teniu la factura de compra? Són dues coses que us poden ajudar molt a poder recuperar la vostra bici.
Fotos de M., gràcies.