8.9.16

Exposició fotogràfica #BiciCAT

Quan vaig celebrar de forma discreta els 10 anys d'aquest blog, ja vaig insinuar que hi hauria alguna sorpresa més. Doncs al final, ha trigat una mica, però ja ho tenim aquí! Us presento un recull de fotografies d'aquest blog i de les seves xarxes socials en format d'exposició fotogràfica:
L’exposició fotogràfica #BiciCAT és un passeig visual per la recuperació de la bicicleta urbana a les ciutats de Catalunya. Les fotografies de bicicletes, dels seus diversos usos i d’infraestructures ciclistes ens mostren com aquest mitjà de transport torna a estar cada cop més present en molts àmbits de la nostra societat. Les fotografies s’acompanyen de petits peus de foto que expliquen els reptes, les dificultats i els beneficis de la bicicleta per a la nostres ciutats.

La producció de l'exposició ha anat a càrrec de la Saboga, entitat amb la que col·laboro des de fa temps. La idea és de disposar d'una exposició itinerant que doni peu a poder parlar de la bicicleta i la mobilitat urbana arreu de Catalunya.

La inauguració serà proper dijous 15 de setembre a l'Hospitalet de Llobregat i anirà acompanyada d'una petita xerrada sobre la bicicleta a Suïssa.