15.1.14

Transportant la Brompton amb una bossa d'IKEA

Sovint els fabricants de bicicletes plegables ens ofereixen bosses de transport més o menys adaptades a la geometria de la nostra bicicleta, però hi ha solucions més econòmiques i igualment interessants.
http://ca.ikea.com/es/ca/catalog/products/10056770/




Avui us mostro com amb una bossa d'IKEA model DIMPA amb un preu de 4,99€ i mides 65 x 22 x 65 cm fem el fet.

La idea i les fotos de la dreta són de l'Ernest i la foto de l'esquerra del web d'IKEA.

Com sabeu, les bicis plegables han d'anar empaquetades en els trens d'alta velocitat.

Vegeu també:

3 comentaris:

Ernest ha dit...

Caram! Gràcies per les fotos!

Aquesta bossa en concret (que fa temps era més econòmica encara), també l'he fet servir per anar a la platja amb la Brompton, ficar la bici dintre i portar-la fins a la tovallola. Bàsicament per mirar d'evitar la sorra de la platja que té molta mala llet amb tots els racons de la bici.
És còmoda per fer trajectes curts. La bici pesa uns 12 quilos i sempre et claves alguna cosa al maluc :-)

Per portar-la al cotxe i no embrutar, també està bé. Hi han moltes aplicacions.
Els meus primers viatges amb l'AVE i la Brompton feia servir aquesta bossa, fins un dia que em van dir que no es podia portar una bici, bla, bla... La bossa és semi-transparent i la bicicleta es veu. Finalment em van deixar passar, però rotllo "te hacemos un favor però ya sabes... :-(". Vaig passar una mala estona. Llavors vaig decidir comprar la bossa Brompton (uns 45/50 euros) que és opaca i la bici no es veu. La bossa Brompton és lleugerament millor, de Cordura® molt resistent, amb bones nanses, una bossa petita per guardar-la... però costa 10 cops més!
Actualment, des del juliol del 2013, a la "Alta Velocitat" de Renfe es poden pujar bicicletes plegables si van "embossades".

Preu-qualitat la bossa del IKEA és la bomba! Molt millor en tots els sentits, però no és tant discreta com l'altre.

:-) Ernest

Bici-Vici ha dit...

Gràcies Ernest per compartir un cop més les teves experiències! Crec que quan passi per IKEA me la miraré i la compraré ni que sigui per anar a la platja! Jo tinc la Monty de l'enllaç i és molt forta, però hi ha dibuixada una bici en dels costats o sigui que tampoc és molt discreta!

Anònim ha dit...

Igual dic una tonferai però seria possible pintar la bossa per dins en un aerosol o similar? per tal d'enfosquir-la