13.9.07

El triangle màgic Priorat-Ribera d'Ebre-Terra Alta

En el bloc de L'art de la bicicleta llegeixo un apunt on diu:
"...El Triangle màgic Priorat-Ribera d'Ebre-Terra Alta no decepciona. Fer ciclisme de carretera amb certa seguretat, encara és possible..."
De seguida he pensat en la volta en tàndem que ha fet en Carles per aquella zona aquest estiu, jo no l'he recorreguda en bici gaire, però sempre havia volgut enllaçar alguna parada de tren de la línia de Zaragoza amb la via verda de la Terra Alta... En tot cas, us ho comentava per si voleu fer cicloturisme per aquesta zona, a mi també em sembla una zona "segura" i molt interessant especialment a la tardor i la primavera quan no fa tanta calor.

2 comentaris:

carlessol@gmail.com ha dit...

Realment és un triangle màgic , jo no ser si nosaltres fem bé explicant totes aquests llocs aquí a internet . Hi ha llocs per anar on trobar un cotxe és com un miracle. Sortint de Reus , pujar la Mussara o de Montblanc cap a Rojals , Farena , Montral , la Febró , cap a Prades etc... (aixó a la Serra de Prades)i de Prades cap a Ulldemolins , Albarca , Cornudella , la Morera , les Vilellas , Margalef , etc...(això al Priorat-Montsant) o als fantàstics Ports , Arnes , Horta , Bot , vies verdes , penso que és un dels últims reductes de tranquilitat que podem trobar.M'estic emocionant tot sol nomès de pensar en aquests paratges i tinc ganes de tornar-hi a anar. No ho expliqueu a gaire gent tot això , cal mantenir-ho.

Salut.

Anònim ha dit...

Esperem que els que ens llegeixin s'acostin a aquesta zona en bicicleta i no en cotxe. Suposo que mentre aquestes comarques continuïn sent poc turístiques i poc poblades tot continuarà més o menys igual!