7.9.07

Un ciclista aturant-se en un pas de vianants, però...

Aquest matí en arribar a un pas de vianants hi havia una una velleta esperant per passar. Els cotxes passaven d'ella olímpicament, un ciclista s'ha aturat per deixar-la passar, però massa a la dreta, i com que les motos que venien darrera no s'han aturat, el seu gest no ha servit de res, ha fet una ganyota i ha continuat... Finalment he arribat al pas de vianants i he posat al peu a l'asfalt fent parar els cotxes i m'he esperat per que la senyora passés.

Realment com a societat em fa vergonya que no siguem capaços d'aturar-nos en un pas de vianants i més quan és una senyora gran. Em recorda també els seients que hauríem de cedir en el transport públic.

2 comentaris:

sinache ha dit...

Tens raó, diàriament es veuen exemples com aquest, és vergonyós. Jo també procuro fer "pedagogia" de bones maneres sempre que puc, però en una selva com aquesta, i amb tanta gent que condueix com si la perseguissin, és esgotador... Et felicito pel gest i espero que els que els conductors que t'han vist prenguin exemple.

Bernat Grau ha dit...

jo procuro fer parar els cotxes quan algú o jo mateix vull passar per un pas de peatons i tinc preferència. De totes formes, s'han de tenir un parell de nassos per fer això, ja que els conductors no els importes gaire. Més d'un cotxe ha clavat frens i s'ha endut un bon ensurt, desprès em demanen perdò, és clar, no tenen la raó.