8.9.10

Actualitzada la ruta pel sector occidental del delta del Llobregat

He actualitzat la ressenya de la Ruta pel sector occidental del delta del Llobregat: Castelldefels - Gavà- Viladecans - el Prat - Sant Boi que vaig publicar el passat mes de març i que llavors acabava a Viladecans. Ara la ruta continua cap al Prat i finalitza a Sant Boi de Llobregat.

En total surten uns 36 km per terreny completament pla o 44 si visitem els espais naturals del Remolar i les basses de Can Dimoni (molt recomanable).

Amb la ruta he volgut donar a conèixer tot aquest cantó del delta que si no fos per la petjada humana no tindria res a envejar al delta de l'Ebre:
Amb aquesta ruta descobrim el cantó més occidental del delta del Llobregat: les seves platges, els seus aiguamolls, l'agricultura, les noves infraestructures, els passeigs marítims, els nous carrils bici, etc.

3 comentaris:

Sergi Turiella ha dit...

Podeu donar un cop d'ull al bloc de Bicibaix, http://bicibaix.blogspot.com, on penjem les sortides fetes, i on podeu consultar també la web de l'Ajuntament del Prat, www.portadeldelta.xxx .
Bona Feina, i Bones Pedalades!
Sergi

Anònim ha dit...

Bona ruta,la provarem quan hi anem.

jr

La Porta del Delta ha dit...

Hola!

Des de la Porta del Delta seguim aquest bloc ben de prop!

Aprofito per cumplimentar la informació que deixava en Sergi més amunt, el nostre web és http://www.portadeldelta.cat, però també ens podeu trobar a la pàgina de facebook de La Porta del delta i a twitter a @laportadeldelta!

Animeu-vos a gaudir del delta!