6.9.10

Tall al pneumàtic de la BTT

He descobert un tall al pneumàtic de la BTT, suposo que he fregat amb alguna pedra esmolada o una arrel o potser algun ferro... La foto està una mica desenfocada, però fa mala pinta...

4 comentaris:

Carles ha dit...

Si no s'han tallat les fibres interiors, no has de patir. El problema és que aquesta zona comenci a rebre pols, aigua, humitat... i les fibres acabin fent-se malbé, llavors sí que s'ha de canviar.

Bici-Vici ha dit...

Gràcies. Així intentaré aguantar-lo una mica més. Em feia por quedar-me tirat o que em passés com un amic que la roda li fa explotar! Sembla que el cable metàl·lic que ajustava la coberta es va trencar i va tallar tota la cambra d'aire!

Carles ha dit...

déu ni do jeje, bon ensurt es duria! De totes maneres aquí no sembla que el cercle metàl·lic estigui trencat. Ja et dic, les fibres són les que aguanten els esforços del pneumàtic, la goma és per protegir-les i si només s'ha fet malbé la goma, no passa res. Et recomano que comprovis si les fibres també s'han tallat. En cas que no, estaria bé que posessis al voltant del tall una capa de silicona, per exemple, i així estaria més protegit. Arreveure!

Juanete ha dit...

Ep,... jo no me la jugaría amb aquesta coberta ja que està debilitada. Jo vaig reventar una en una baixada i encare em fa mal la caiguda i el munt de kilòmetres caminant i sagnant fins a casa.