29.9.09

Què passa quan deixem passar els cotxes pel carril bici?

Què passa quan deixem passar els cotxes pel carril bici i no ho senyalitzem? Doncs això ha passat a l'Hospitalet en un tram de carril bici bidireccional que ara permet la circulació de cotxes en un dels sentits.

La senyalització no és prou clara i les trobades entre ciclistes i cotxes són freqüents. Per casualitats de la vida, aquesta situació apareix en el documental de la sèrie televisiva sobre bicicleta Carreteres Secundàries:

1 comentari:

Unknown ha dit...

Bon dia.

Soc Carles Soler del Bloc Retalls de bicicleta ...

Us envio la següent informació :

Ens agradaria que ens féssiu propaganda i que vingueu, com més ciclistes amb plegables vinguin, millor que millor.

Estem preparant pel proper diumenge 22 de novembre a les 11h del matí una Fira-Concentració de bicicletes plegables a Vilanova i la Geltrú.
La fórmula de Fira-Concentració està pensada perquè el ciclista de plegables vingui a Vilanova i participi en un recorregut urbà d'uns 7 km per la zona del llarg Passeig Marítim que tenim la sort de tenir i per carrers de la vila.
També hi participaran les marques més importants de bicicletes amb estands on podrem gaudir de les darreres novetats a la zona del Parc de Ribes Roges.
Podrem gaudir de les bicicletes que ens visitin tant de Vilanova com de fora, el mercat i models és tant ampli que segur que quedarem sorpresos de les plegables i les diferents tipologies de màquines que hi han.
Al nostre voltant darrerament n'està ple de concentracions, dia de la bici, passejades, trobades, marxes de bicicletes, curses, però lo que no tenim són concentracions de bicis plegables, per això aquesta.

Per això la concentració és exclusiva per bicicletes plegables.

Vilanova i la Geltrú està molt ben comunicada per ferrocarril , això permetrà que molta gent pugui plegar la bici al tren i la desplegar-la a la nostra ciutat.
També la gent de la nostra ciutat podran desplegar la bici i sortir al carrer, per això el nom de la Trobada i del Bloc és : DESPLEGA LA BICI A VILANOVA I LA GELTRÚ.

http://bicis-plegables.blogspot.com

Salutacions i endavant amb el teu gran Bloc.

Carles.

Vegeu també