6.10.09

Resultat d'una enquesta als ciclistes de l'Hospitalet

Ja hi ha disponibles els resultats de l'enquesta realitzada al ciclistes de l'Hospitalet en motiu de la Setmana de la Mobilitat 2009 (La Saboga 5/6/2009. Aquest és el perfil dels ciclistes:Motiu del desplaçament en bicicletaFreqüència setmanal d'ús de la bicicleta
El perfil del ciclista hospitalenc és un home de 36 anys que porta 13 anys anant en bicicleta. Actualment, l'utilitza 4 dies a la setmana per anar majoritàriament a treballar. Desa la bicicleta a casa i no li han robat mai. Quan no hi ha carrils bici circula preferenment per la calçada i quan circula de nit ho fa amb el llums reglamentaris.
Algunes dades destacables són els pocs ciclistes novells i dels segments més joves i un índex de dones més baix que a Barcelona. També cal destacar que la majoria de ciclistes porten força anys circulant en bici per la ciutat i que actualment ho fan amb una freqüència setmanal molt alta

3 comentaris:

Josep ha dit...

has vist la fitxa tècnica de l'enquesta? no em sembla gaire fiable.

Enquesta realitzada als ciclistes de l'Hospitalet el 22 de setembre de 2009 en el marc del BiciEsmorza i de la Setmana de la Mobilitat. De 7:45 a 9:15 a la Gran Via i de 7:45 a 11h i de 16:30 a 18:30 a la Rambla Marina. Població 43 ciclistes.

Bici-Vici ha dit...

Són pocs ciclistes, però no tenen perquè no ser representatius. De fet, crec que és difícil trobar una enquesta ciclista prou fiable, potser el baròmetre de la bici que s'ha publicat aquests dies? No sé.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Jo crec que no és una enquesta gaire representativa, t'ho dic jo que he viscut a Hospi tota la vida i vaig a la feina en bici.

Fa un parell d'anys no es veien pràcticament bicis. De fet es de fa un any cap aquí que es comencen a veure amb regularitat.

I la majoria no porta llums. De fet estic segur que la majoria no vam anar al BiciEsmorzar.