25.10.11

Res com la Bici. En Miquel Calçada (Mikimoto) ja ho tenia clar als 90


Pel Twitter m'ha arribat aquests dies aquest vídeo del programa Persones Humanes que dirigia Miquel Calçada, àlies Mikimoto, ho hauria de Mikibici en aquest cas? Bé, el meu dubte és si el vídeo és pro-bici o contrari a la bici, en tot cas, té el seu mèrit anar per l'autopista en bici...

4 comentaris:

Ernest ha dit...

No sé si està a favor o en contra.
Però el Mikimoto era el director i productor del "Capità Enciam", una referencia del ecologisme a Catalunya dels anys 90. Un programa que ara estaria vigent.
http://www.youtube.com/user/ElCapitaEnciam#p/u/0/MDXTZ0g7--c
"El petits canvis són poderosos".
Amb el director de la Pirena de prota.
:-)

CICLISMO NINJA ha dit...

Me parece el típico producto Miquel Calzada de la época, ese aire de autosuficiencia e ironía pija con el q nunca sabes con certeza si está a favor o en contra, en el capítulo del Convidat de Albert Om...http://www.directe.cat/video/221/mikimoto-a-el-convidat

Pero solo hay q ver la cara del Toni Soler al final del vídeo, la cara q le pone... lo dice todo. Dónde está uno (Polonia, Cracovia) y donde está el otro (perdido en EEUU cerca del Canadá)

Bici-Vici ha dit...

A mi el seu humor no em desagrada. Tampoc m'apassiona, però potser la gràcia de quan feia "Persones humanes" és que va triar molt bons col·laboradors (Buenafuente, Quim Monzó, el Doctor Soler...) i ell també estava força bé.

No sabia que havia produït el Capità Enciam.

No vaig veure aquell capítol del convidat.

Ernest ha dit...

Ei Manolo, per ironia i de la bona, la del teu post de ja fa un any, la del canvi de cobertes (http://manolotusinu2010.blogspot.com/2010/09/las-putas-y-jodidas-cubiertas-de-los.html). Bestial!. Encara ric i l'altre dia em vaig sentir identificat, jua, jua :-)

Per mi el Mikimoto és una bona referencia faci el que faci
:-)